Lag om reflex !?

Nu när det blir mörkt redan vid 15 tiden och det känns som om det är mörkt 24 timmar om dygnet så har funderat ganska mycket över varför man inte har lag om bära reflex?
Problemet är nog störst för oss som kör bil eller andra fordon. Det är otroligt svårt att se personer som går länst med vägen eller vid övergångsställen. Längs med gator som har trottoar så är problemet inte riktigt lika stort men kvarstå ändå. I vissa fall så har man bara av ren magkänsla kört lite långsammare än vanligt när på platser där vet att människor ofta går.
En annan anlednining till varför jag anser att man bör ha lag på det är eftersom det finns liknande för cyklar. En cyklist måste inte bara ha reflex på cykln utan även belysning vid färd i mörker. Och visserligen kanske det inte kontrolleras jätte mycket hurvida cyklister har lampa eller inte men de förekommer.

SÅ snälla - ANVÄND REFLEX ! ! ! ! ! 


Kommentarer
Postat av: Jenny

använder du reflex då ifall du går?=P På jobbet är vi jätteduktiga med det! Vi ahr alltid lampor på cykeln som funkar och vår uniform har reflexer på sig OCH vi har en väldigt grön upplysande färg haha ;)

2008-12-16 @ 19:42:10
URL: http://anewbeginning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0