Måste bättra mig

Som rubriken säger så MÅSTE jag bli bättre på att uppdatera bloggen !
Ska försöka me den men inte just nu, har inventering imorrn kl 6-10 så de blir sängdags vilken minut som helst !
Återkommer imorrn !

Fest @ Annika

Ibland har man ganska lång startsträcka och så kan man väl säga att jag har haft det vad gäller att få ut bilderna från lördagens fest hos Annika! De e tur att de finns sånna som du Annika, som orkar ta tag i att fixa fester med allt va de innebär. För det ÄR något speciellt me hemma fester,, exakt vad vet jag inte riktigt men de bara e liksom.

Söndagen blev väldigt slö och slapp, gjorde typ igenting. Va in en sväng till stan och fikade me famlijen, man måste ju vara lite social mot dom också. Var å tränade å försökte plugga NKB men de gick verkligen inte så jag la ner de !

Här kommer då lite bilder från i lördag:      (Fler finner man på Facebook)


                       

Nått gemensamt . . . . . .

Jag och Marie Fredriksson egentligen så har vi inte haft någonting gemensamt förän fram till 2002, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article94773.ab att jag upptäkte det då var väl ingen slump men de kom som en chock, vi som hade trott att det var Migrän eller något sånt. Vi upptäckte det på olika sätt men anledningen bakom var den samma. Att Marie sedan även har fått problem med synen på höger öga som jag har, där samma vi troligen också har samma bakomliggande orsak http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1804722.ab .
På något sätt kändes det "skönt" att det var någon mer än bara jag som upplevde samma sak. Även om vi nu aldrig har pratat eller träffats så förstår vi varandra.  

                           image11

Lättad

Äntligen har jag börjat hitta lite kurser/utbildningar som jag kan tänka mig att plugga vidare på. Något som känns otroligt skönt och faktum är att desto mer jag ser mig omkring ju mer hittar jag som intresserar mig !
Det jag tyvärr har insett vilket jag egentligen redan visste om men de e att jag mer eller mindre måste läsa in MatteC men vi får se hur de blir med de sen !
Ska bli riktigt kul me fest hos Annika ikväll, börjar bli riktigt taggad nu !
Lite bilder kommer upp imorrn !

//Ciao

Äntligen LOV ! ! ! !

Herre gud så skönt, äntligen är det Sportlov ! ! ! ! ! ! !
Har aldrig varit med om att det har varit så mycket in i det sista som det har varit denna period.
Fördelen är att allt slit ger utdelning, VG i Retorik och Filosofi, där jag i Filosofi endast hade G vid mittavstämning men lyckades dra MVG och VG+ på de två sista uppgifterna. I Religion blir det antagligen G, siktade inte högre än så.
Var och tränade efter skolan, gick 5 km på 50 minuter och brände 800 kalorier, känner mig riktigt stolt över det!
Ikväll blir de en lun hemma kväll framför tvn men imorrn är de fest hos Annika, ska blir riktigt roligt !

Trevlig helg !

Välbehövligt lov i sikte . . .

Halloj !
Nu e re bara 2 skoldagar kvar innan det är sportlov, ska bli så jäkla skönt att få vara lite ledig även om jag kommer jobba ganska mycket under lovet men då har man iallafall ingen direkt skola att tänka!
Är sjuk mycket nu, har liksom aldrig varit med om det tidigare att man har haft varje lektion fram tills periodbytet men så är det nu.................. Men det är bara att bryta ihop och komma igen !
Förutom jobb, lite plugg och träning under lovet så ska jag försöka gå på bio och se http://www.sf.se/filmer/film?filmid=15002480 , tror och hoppas att den är riktigt bra ........... ?! Annars så ska jag ta de ganska lugnt den tiden
som blir över !

image9

Alla hjärtans dag !

Halloj !
Alla hjärtdans dag & hur har man tillbringat den da?!
Förutom skolan och läkarbesök så kan man säga att jag har pluggat & pluggat, inte världens roligaste . . . . . . . . .
Vad jag egentligen tycker om den här dagen vet jag inte riktigt, känns kanske lite onödig samtidigt som det känns som att den behövs, man ska visa vad man känner för andra även om det inte måste innebära en massa presenter & annat krimskrams . . . . . . . .
Hepp, man kanske skulle återgå till Religions pluggandet nu, kan väl inte påstå att man känner sig förbredd inför provet imorrn men man kanske kan mer än man tror, iallafall intalar jag mig själv de !
image8

Får inte ihop de ........... HJÄLP !

Håller på att bli vansinig - har Filosofi skrvning tills på fredag i ämnet " Vad har Matematik & Folosif gemensamt", ett ämne som är skit svårt att förstå och där man är tvungen att nästan slå upp vart annat ord. Det värsta av allt är ändå att man skall förstå det man skriver eftersom man skall prata om det sen inför hela klassen som då skall kunna ställa fråga - PANIK !
Om inte de vore nog så har jag Reigionsprov nu på fredag också, lektionen innan filosofin. Där har jag inte heller börjat plugga ännu vilket jag borde ha gjort men inte riktigt har haft tid eller motivation.
Den stora frågan är ju om man ska göra klart en sak i taget eller köra båda parallellt?!

Hur som helst så blev dagen inte riktigt som jag hade tänkt mej, den blev bättre !
Hade trott att jag skulle plugga hela dagen men efter lite projektarbete me Rasmus så var jag å shoppade me Trollan i Väsby å Barkarby. Hittade ett par nya träningsskor som var riktigt sköna, ska bara gå in dom så blir dom
ännu skönare :) !


image7
Så såg de nästan ut när vi for runt idag !

Haha, nu börjar man fatta något !

Äntligen så har jag börjat fatta de där me hur man publicerar bilder å sånt !
Känner mej grymt stolt över de trots att de troligen e varäldens enklaste grej, men jag blir lycklig för de lilla ! 

image6


Lördag kväll, efter en tuff vecka

Halloj allesammans!
Äntligen helg efter en vecka där de varit mkt i skolan. Förra veckan va re mkt jobb men där får jag skylla mig själv som inte tackade nej men det är ju pengar å de tackar man ju aldrig Nej till liksom.

Den här veckan har innehållit 2 prov, kändes som om det gick helt OK men man ska inte säga något förän man får tillbaka dem. Inlämning i Filosofin, mindre hemprov vilket var svårare än vad jag trodde och jag det värsta var att jag bara blev mer och mer osäker på vad jag tyckte desto mer jag skrev på det men det blev säkert bra!
Fick MVG på retoriktalet :)) Kändes riktigt bra att få de, nu gäller det bara att få till det riktigt bra på det sista talet oxå.
Långhelg, jäkligt skönt. E studiedag på måndag så man e ju ledig då vilket behövs även om det trolgein kommer bli endel plugg å så!
Nej, nu ska jag nog ta å bara slappa lite el så ska jag ta å börja lite me Filosofi uppgiften till fredag, får se .......

RSS 2.0