Börjar förstå . . .

Igår, fredag så köpte jag en triss på jobbet något som jag tror att jag ska börja göra varje fredag.
På den lotten vann jag 25:- och för ynka 25:- så är de ingen vinst att ta pengarna. Så idag när jag kom till jobbet så löste jag in den mot en ny. På den lotten finner jag 25x2, 50:- vilket jag fortfarande anser är lite för lite pengar för att ta pengarna så jag tar två nya lotter. Nu har jag precis skrapat dom och tro de eller ej men jag vann 50:- igen. Så nu är frågan om jag ska ta pengarna imorgon eller 2 st nya lotter. Jag tycker nämligen att allt under 100:- kan man lika gärna ta nya lotter för, men frågan är ju hur länge de kan hålla på?!

9 dagar

Då har de gått 9 dagar sedan dom stal vår bil och den har lyst med sin frånvaro. Men nu är bilen även avställd, så nu får den ju inte framföras på allmän väg. Mest främsta anledningen till varför man ställer av den är för att då är det inte försäkringsbolaget som drabbas om den exempelvis skulle användas vid ett rån.
Annars så rullar alltind på, vi killar fixar allting perfekt här hemma !
Men försäkringsbolaget trodde samma som vi, att bilen finns inte allt för långt här ifrån och det är just de som är de jobbiga, att inte veta vart den finns !


Typiskt

Jaha, idag är jag ledig och frågan man ställer sig är; VAD SKA JAG GÖRA IDAG?!
Egentligen är de ju ganska konstigt, när man jobbar så vill man vara ledig och när man väl är ledig så vet man inte vad man ska göra . . . . . .  Nästan som om man längtar tillbaka till jobbet på något konstigt sätt men ändå inte.
Var iallafall och simmade imorse, blev 1 km som alltid.
Men vad ska man göra nu liksom?! Inga kompisar är hemma utan dom jobbar ju eller går i skolan. . . .
Well Well, nu ska jag försöka hitta på ngt iallafall !

Taskigt väder

Nu, eller i typ 1 vecka tillbaka så har det varit riktigt taskigt väder, även kallat skit väder. Är grymt deprimerande måste jag säga att inte få se solen. Kräver liksom inte att det ska vara klarblå himmel, utan bara någon eller några dagar med lite solsken. Men tänk om ändå all regn som kommit hade varit snö, vilket den hade varit om de nu hade varit några grader kallare. Hade hellre haft 2 dm snö än bara isigt å dant som det är nu. Men men, det är inte mycket man kan göra.
Mamma åkte förresten iväg till Teneriffa idag med en vännina, blir borta 1 vecka och där var de "bara" 20 grader varmt och växlande molnighet.

Så nu blir de upp till oss killar att visa att KILLAR KAN !

Lill lördag

Är grymt trött i skrivandets stund, har nästan jobbat så mycket som man kan jobba under 3 dagar den här veckan;
MÅNDAG 7.30-21.15
TISDAG 12-21.15
ONSDAG 13-21.15
Allt pågrund av att magsjukan har nått jobbet, 2 stycken har fått gått hem pga det, dessutom är cheferna borta och kom hem idag. Givetvis var de som blev sjuka personer som kan/får låsa vilket gjorde att 4 stycken med den behörigheten var borta !
När sen mammas/familjens bil blev stulen igår så känns allt bara - TOMT. Så länge vi har haft 2 bilar i familjen så har alltid den mindre/mammas bil alltid varit begagnad. När vi 2006 köpte en splitter ny Mazda 3 så blir bilen stulen. Bilen hade precis gått 2 000 mil. De vi helst av allt vill e att bilen blir rejält sönder körd för då får vi pengarna motsvarande vad den skulle vara värd. Är de bara lättare skador så blir det billigare för dom att reparera & vi vill inte ha tillbaka bilen. Men de vore skönt att få reda på vart den är !


XRB256

EFTERLYSNING

Mammas bil, familjen mindre bil blev ikväll stulen.
Om jag skulle få tag på dom som gjorde de så skulle jag slå sönder dom !


Har dessutom jobbat 12-21.15 idag och 7.30-21.15 igår ! Men imorrn e jag ledig som de verkar nu !

Vart tog den vägen?!

Känenr allt mer att jag inte är på samma sätt nu som jag var förut.
Känns liksom som om "DET" saknas, de man inte riktigt kan sätt fingret på. Lite som om batteriet håller på att ta slut eller något. Vet inte vad de beror på, kanske att man jobbar för mycket eller något annat. Vissa dagar är det "bättre" och andra dagar är de "sämre", blir lite små rädd ibland när man ser tillbaka på vilken energi man hade i våras när de var jobb, skola, träning och skivor. Kanske är det en av orsakerna, jag har för lite att göra . . . . . . . . . .
Skulle kunna säga som om att livet just nu känns lite som en lång och seg uppförsbacke, de händer liksom ingenting.

Vad jag då kan göra åt saken vet jag inte riktigt eftersom jag inte riktigt vet vad allt beror på, så tills dess så får jag väl bara köra på och hoppas att jag hittar energin ! ♥

Ibland undrar man asså . . . . . . . . . . . .

Huset på andra sidan gatan är tillsalu och visning den 25/1. Idag låg det ett flygblad i brevlådan om information om de huset och då undrar jag hur f*n dom tänker.
Iallafall har jag svårt att tro att någon köper att hus på samma gata som man redan bor på, kanske om gatan är väldigt långt men inte fasiken flyttar 25 meter till huset som man kan se från sitt köksfönster  . . . . el?!
What ever =)

Ge det en chans ändå

Well Well, måste väl bara inse att jag måste ha någon stans att skriva de jag tänker på å annat sånt.
Har jobbat hela helgen, men igår var vi ute och firade Trollan som fyllde 20. Blev en kväll på Vanilla och egentligen vet jag inte riktigt vad jag tycker om de stället. Var jätte trevligt igår men det är ändå något som gör att jag inte riktigt känner mig hemma där.

Går iallafall i resetankar just nu. Har ju 7 dagars semester kvar att ta ut och dom dagarna tänker jag inte spendera hemma för då blir ju allt som vanligt. Utan vill iväg och gärna till varmare breddgrader ! Dubai är de jag känner starkast för just nu och det är inte jätte dyrt heller. Men den stora frågan nu är ifall någon har möjlighet att åka med. Är så mycket roligare om man är två ! Well Well, vi får se hur de slutar !

Lägg ner bloggen?!

?

Tillbaka !

http://gossipsollentuna.wordpress.com/ 
är tillbaka!
Säga vad man vill om den men det är helt klar rolig läsning !



RSS 2.0