De e som dom säger !

Hej hopp !
Har precis varit å tränat på Sats och jag måste säga som alla andra - Man känner sej piggare efter att man tränat!
Jag tycker dessutom att det är extra härligt att träna på morgonen, en anledning e för att då har man de gjort och dessutom så känner man sig piggare resten av dagen !
Sen tycker nog många att man e lite halv dum som är på Sats på kl 9 en lördag men fördelen e att jag inte var ensam utan de var runt 20 andra som också stod och väntade !

Där har man en av fördelarna med att paya 5000 kr för ett år, man kan åka dit nästan när man vill  !


                                            image32

Lill lördag, halva lovet har gått

√Hej hopp !
Onsdag idag= Lill lördag
Har jobbat med projektet större delen av dagen och det tar sig måste jag säga vilket känns väldigt skönt.
Ikväll blir de hur som helst utgång, e inte super taggad just nu men de blir bra bara man kommer in å så. De blir ett nytt ställe för mej, Kolingsborg vid Slussen. Exakt vilka som följer med vet jag inte men Trollan, Denise, Sara å Annika + kompis ska me iallafall !  
                                                                                                  image31

Ska snart kila å äta, ha en skoj kväll för de kommer jag att ha !

                        

Vart tog den vägen . . . . . . . .?!

-13 grader, vart tog våren vägen egentligen?!
Bara för ett par dagar sen kunde man ju nästan gå i t-shirt ute eller iallafall vårkläder!
Helt plötsligt så kom de snö liksom, bara på en dag kom de mer snö än vad de hade gjort på hela vintern. Ändå gör jag nästan allt för att de bli varmare här i norden. ( Bidrar lite kanske)

Hur som helst så hoppas jag att de blir varmare nu under lovet så man kan ta vara på lovet, utomhos ! 

GLAD PÅSK !

GLAD PÅSK på er allesammans ! 

 image30
Man blir aldrig för gammal för påskägg !

Vad man kan höra på stan . . . . . .

Godkväll !
Kände att jag var tvungen att skriva en vad jag tycker lite små rolig sak jag hörde nu ikväll när vi var på Little Persia nu ikväll.
 Jag gick till baren för att beställa en Cola. Tjejen framför mig beställde ett glas vin och en cola. När bartendern öppnade colaburken så sa tjejen, " Nej nej, stopp. . . . . . .  Jag vill ha sån, va heter de nu på svenska. . . (funderar) . . .. . . . .  Ehh, Diet Coke." Bartendern: " Jasså, du menar light". 

                                                                                    

De är sådan stund som man på sätt och vis förstår varför Svenska inte är det officella språket i Sverige !  


Påsklov ! ! ! ! ! !

Äntligen är det påsklov, kommer behövligt även om de inte var längesen vi hade lov senast men men. . . .
Har varit en bra vecka med fullfart men jag har hunnit med allt som skall göras vilket har varit väldigt skönt!
Var på KS i måndags och fick svar på lite prov som jag tagit och all träning har redan börjat ge resultat vilket är HELT underbart ! Så nu är det bara att lägga i en växel till och öka ! 
                                                                                         
Under lovet så kommer det bli ganska så mycket jobb med projektarbetet, jobba lite och umgås med kompisar. Känner att jag defenitivt ska vara mer social detta lov än vad jag var under sportlovet då jag mer eller mindre jobba konstant kändes de som men fördelen är att de syns på lönen sen =)
Jag ska även försöka fixa lite otufits till skivorna också, vet iallafall vad jag ska klä ut mig till på först skivan som är den 3 april och de e skönt att ha de avklarat!

Om en stund ska jag iväg och jobba men sen blir det till 99,9 % utgång för att fira in påsklovet men några kompisar. Kommer nog inte bli allt för sent eller våldsamt, ska ju jobba imorron även om jag börjar först kl 13.

Snart . . . .. . .

Imorgon eller på fredag så kommer den bli uppdaterad - Jag lovar !
E ganska så mkt i skolan just nu !

Imponerande !

Jag är stumm eller väldigt mållös. . . . . . . . . .
Var på utställning idag, Saras projektgrupp hade utställning på Östasiatiska museet idag och några veckor framåt och jag måste säga att jag blev MÄKTA imponerad över denna utställning ! De va liksom inte bara utställningen utan de va allting runt om kring också !

Som ni kanske märker så har jag svårt att få ner de jag känner men jag kan väl säga att dom hade fått dit en man från den Kinesiska ambasaden, Sam rektorn och några att från skolan !

Jag kan bara GRATTULERA till ett imponerande projektarbete och jag förstår att skolan vär där och filmade för att visa de som går År 2 hur de ska gå till när dom har projekt sen !

 Sara & hennes projektgrupp                Killen från ambasaden

 Lite mingelbilder                                     Sara, en av "konstnärerna"







Tänk om . . . . . .

Hej hopp i regnet !
Tänk om man kunde bli lika framgångsrik på sitt eget bloggande som Blondinbella har blivit med sitt . . . Läste i City idag att hon har ungefär 200 000 unika läsare varje vecka och hon har gjort hela sin blogg till ett aktiebolag. Inte nog me de, bloggen värderades till 5 miljoner kronor i annaonsintäkter, de skulle vara något för att annan de.

Jaja, de e väl bara kämpa vidare !
Nu ska jag nog snart gå å lägga mig och somna till regnet som smattrar mot plasttaket utanför !

                                                          
                        image23
Kände bara för att få ngn bild och då fick de bli denna, å visst kan känna sej så ibland när man ska ta sig upp !

A+ och lite annat . . . . .

Nej, det är inget nytt betygssystem utan de e den blodgrupp jag har, A+/positiv. Exakt vad de innebar kommer jag inte ihåg men de var en majoritet av Sveriges befolkning som hade den bloggruppen iallafall.

Annars så rullar vardagen på ifullfart. Jag trodde att jag skulle får de lugnt och skönt nu me ny period och ett slappt schema men så är inte fallet. Det är ganska mycket att göra men samtidigt så kanske det inte är världens bästa planering från min sida så jag får skylla mig lite själv.

Henriks fest i lördags var GRYMT trevlig och rolig, e givetvis inte förvånad !
Var lite nya människor där som jag inte träffat tidigare och det är alltid kul att lära känna nya människor !


Hehpp, nu har man inte tid att sitta här längre - tillbaka till läxornas värld!



Ännu en vecka

Så har ytterliggare en skolvecka gått, skönt me helgen igen även om jag inte riktigt vet vad jag gör upp 07.35 en lördag men jag kunde helt enkelt inte sova. Tror jag har för mycket att göra just för tillfället, både vad jag vill och måste göra - så då får lösningen bli att gå upp och ta tag i dessa "problem"

Fullfart senaste veckan som vanligt, blev mer att göra än vad jag hade räknat med vilket alltid är lite jobbigt men man överlever ju de också. Har jobbat, tränat och pluggat och inte hunnit med så mycket mer än så känns de som!
Btw, min kära MP3 verkar inte längre vilja fungera och jag har inte någon lust att köpa ytterligare en hands-free till telefonen nu när jag lyckats me att ha sänder ytterliggare en till, tror jag har averkat minst 3 st de senaste året. Så när jag var och tränade igår så fick de bli CD-spelare och jag måste verkligen säga att man kände sig gammal när man kom och plocka upp en CD spelare och en skiva, kändes som om alla kollade på en. Kände att det var dags att lösa "problemet" genom att åka och köpa en nya mp3 spelare vilket jag också gjorde - de blev en Ipod Nano ! Grymt fin och framför allt liten ! Nu ska jag bara ta och försöka förstå den även om de nu inte verkar vara allt för svårt !

                                                


Djupa funderingar . . . el?!

Imorrn börjar skolan igen och på något konstigt sätt så känner jag mig nästan tröttare nu än innan lovet - undrar vad det beror på?!

Hur som helst så var jag på inflyttningsfest igår hos en kopmis i Rissne, det var väldigt trevligt! Som vanligt så körde jag men människorna som var där var nog några bland dom skönaste människorna jag har träffat. En av dom som var där jobbade som flygplansstädare på Arlanda och han hade tagit med sej en liten flaska vin som hade hittat när han städade planet - givetvis var den oöppnad!

En annan av dom som var där jobbade som hantverkare och vi började prata om mygel och sånt i livet och kom ganska snabbt fram till att de göra mer eller mindre alla. Sen kom vi in på vad som händer när man däckar, ngt som jag inte vet så mkt om men ändå. Då hade den här kille däckat på Claras en gång å då hade tjejen han suttit me dagit hans kontokort och lyckats spendera 900 kr i baren, ngt som han upptäckte dagen efter.
Men nu kommer dagens smarta tanke - vi kom fram till att vakterna som står utanför och släpper in mot ha provision av klubben dom jobbar utanför. Vi byggde de på att baren vill tjäna så mkt pengar som möjligt och lyckas då vakterna släppa in sånna som verkar törstiga så får dom mer pengar.

Denna upptäckte kanske inte är ngt man ska publicera i vetenskapens värld eller nått sånt men jag tycker ändå de var en intressant tanke !


Sista sportlovet över . . .

Jahapp - så var det sista sportlovet över da. Måste lov att säga att de känns lite små surt att veta att man aldrig mer kommer ha sportlov för även om jag har jobbat ganska så mkt så har man ändå haft lite tid till att vila upp sig.
Så jag väl sammanfatta lovet med att jag har jobbat 35 timmar + 6 timmar imorgon. Vart på bio och sett "Morgan Pålsson - Välrdsreporten" och varit me kompisar, även om det blev betydligt mkt mindre än vad jag hade hoppats på. Filmen var grymt bra tyckte jag men den bygger ju lite på att man vet hur hans rolfigur har varit i säsongerna av Hipp Hipp.
 

Inventering på jobbet imorse, klockan ringde 5.20 och jag skulle ljuga om jag påstod att man hoppade upp ur sängen ! Men när man väl hade masat sej upp så gick de ganska bra å jag måste säga att än sålänge är jag inte så farligt trött !

Måste säga att jag kände mig som typisk kille idag när jag skulle åka och köpa en blomma + kruka för att ge bort på en kompis inflyttningsfest. Jag åkte ner till jobbet och för att göra de lätt för mig så frågade jag mina kära arbetskollegor vad dom skulle vilja ha å båda va överrens om samma blomma =) så de fick de bli !
Sen åkte jag till Vinn och skulle köpa kruka - slutade med att jag fick ringa mamma å fråga hur stor kruka det skulle vara! Men jag valde själv =) !


Såhär har de sett ut hela dagen .....................

RSS 2.0