Vad ska man hitta på?

Hemkommen från utbildningen på Ica. Vette fasiken om jag blev så mycket klokare nu jämfört med vad jag var innan men men  . . ..
Ja, nu är ju då frågan vad man ska hitta på för något roligt . . . . . .  Vädret är ju helt värdelöst just idag, mulet och känns som om det kommer börja regna när som helst. Synd att klaga när det har varit sol i typ en vecka men ändå . . . 

Har verkligen inte en anning om vad jag ska göra nu  . . . . . Finns saker jag borde göra men som jag har lagom mycket lust till men å andra sidan har jag ingen direkt ursäkt att INTE gör dom just nu eftersom jag inte kommer på något roligare ×) Börja gå igenom pappershögen på skrivbordet kan gärna ligga till sig lite till . . . . . .

Well......... får se vad som händer och fötter helt enkelt =)

Nu är hösten här . . . . .

Nu är det ett faktum att hösten HAR kommit . . . . . 
Första riktiga frostnatten gör att känslan man har haft de senaste dagarna förstärks - HÖSTEN ÄR HÄR !
Men på något sätt ska det ändå bli skönt med lite höst ute, även om jag är lagom förtjust i just själva hösten men men ! 
 


Nu ska jag snart åka iväg för utbildning på Ica från 9-12 !

Streckkoden mot dig . . . . . . . . . . .

Säger det bara en gång så har jag det sagt !
Vill ni som kunder bli mer uppskattade nästa gång ni är och handlar så
VÄND STRECKKODEN MOT DIG!
Tro det eller ej men det gör arbetet så mycket lättare för oss som sitter i kassan och iallafall jag, uppskattar just sånna kunder mer än dom som bara slänger på varorna !



Okey, kanske lite av ett I-landspproblem men anyway  . . Tänk på det är ni snälla ! ! ! !

Helgen som var !

I know, är inte den bästa på att uppdatera bloggen men har inte riktigt haft tid om man nu kan skylla på det . . . . . =S

Hur som helt så var det födelsedagsfest för Annika, Denise och Berthine nu i helgen !
Var en grymt rolig fest och givetvis lika trevlig som alltid ! Var kul att träffa om inte alla väldigt många som man inte har sett på väldigt länge, och några helt nya ansikten dök också upp ! 
Vi hade gått ihop några stycken och köpt presenter till dom, vilket b.la var reflexer som verkligen blev populära !
Annars blev det mycket chill och prat under kvällen och som alltid när man har roligt och trevligt så drog tiden bara iväg !
TUSEN TACK FÖR EN GRYMT ROLIG & TREVLIG FEST !

     
Fler bilder finns på Annikas bilddagbok
 

Bara två dagar kvar . . .

Halloj !
Nu är det bara två dagar kvar tills min 7 dagars arbetsvecka är över ! =)
Har fungerat riktigt bra hittills, även om det börjar kännas nu att man har jobbat ett tag nu även om det inte känns så tungt som jag hade trott !

På lördag är det dessutom FEST ! Annika, Berthine och Denise har 19 års fest tillsammans och det ska bli riktigt roligt att träffa en massa människor jag inte har sett sen vi tog studenten !

På lördag fyller dessutom min brorsa år, 17 så det blir att försöka ta sig ut och hitta någonting till honom också!


Första gången .. .

Halloj !
Hann inte skriva om det igår, orkade bara inte men igår var det första gången jag blev invinkad i en poliskontroll.
Det var körkortskontroll och så fick man blåsa. Trots att man vet att man givetvis är spiknykter så blir man ändå lite nervös av någon anledning . . .
Givetvis så gick allting bra å som polisen sa när jag hade blåst:
" Det där var negativt, vilket då är posetivt för dig"


Hemma igen . . . .

Sådär, nu har man kommit hem och landat efter en weekend i England och London.
Visstelsen i England var helt underbar och precs vad jag behövde kände jag !
Vi åkte tidigt fredag morgon och kom landade redan kl 9, engelsk tid. Då åkte vi ut till landsbyggden där vi bodde hos några bekanta, några mil utanför Brighton. Och jag måste säga att man har inte sett det "riktiga" England förän man kommer ut på landet, så outstanding !
De vi gjorde var att åa om kring och utforska och upptäcka den brittiska landsbyggden en dag och sen dag 2 så begav vi oss in till Brighton för lite mer storstads liv !  

Sen på söndag förmiddag tog vi tåget upp till London, en tågresa på en knapp timme. Sen hade vi rvå dagar i London där vi shoppade, kollade servärdheter och hann även med ngt muséeum. Dock blev det väldigt mycket fönstershopping för min del men det var kul att ha lite nya butiker att gå och kolla i !

              
Huset vi bodde i
         

Lite väl hög fart kanske . . . . ?!


Kom körande påväg hem efter att ha varit och tränat på SATS och ser denna bil när jag svänger av motorvägen. Först tror jag att det är någon som har skojat men när jag faktiskt ser att det precis har hänt så inser jag att det nästan är en bedrift att lyckas med det.
Jag menar, alla som har körkort vet ju att det krävs ganska högfart för att komma så långt med bara 2 hjul på marken.
Skyndade mig hem för att hämta kameran och hann ta några kort iallafall . . . . !


RSS 2.0