Lite för mycket kanske

3 prov och en inlämning, så ser nästa vecka ut för mig. Hur man ska få tid till något annat än skolan nu till helgen och kommande veckor framåt?!
Tänk vad mycket lättare livet skulle bli om de hade typ 48 timmar, då skulle man hinna med både de man vill och måste göra.

Måste erkänna att jag inte varit så flitig på att uppdatera men största anledningen till det är att det inte har hänt så mycket i mitt liv egentligen. Skola, plugga, jobba och sova, så kan man sammanfatta mina veckor.

Så, nu gäller de att försöka finna den energi som förhoppningsvis finns någonstans och ta tag i sitt liv !


17 Jan

Hallihallå !
Jahapp, då har man snart gått två veckor i skolan efter jullovet och det har gått fort men samtidigt långamt ........
Den här veckan så var jag och köpte ett årskort på SATS i Väsby och med tanke på vad de kostade så borde de nästan vara mitt andra hem - men jag har verkligen hittat "min grej", Löpbandet vilket var skit skoj om de nu kan vara så villsäga .....
Annars så har det blivit ganska så mycket jobb den här veckan, men de e alltid lika kul när lönen kommer sen !
Till helgen så är det öppet hus i skolan, ska jobba och sen troligen utgång på lördagskvällen. Sen söndag - måndag blir de till att plugga, slappa å träna lite !

Ett steg i rätt riktning

Äntligen ! ! ! ! !
T
änt att de krävdes så lite för att man ändå skulle få så mkt gjort ...........

De jag pratat om e Projektarbetet. Jag å Rasmus börjar känna lite panik men idag så blev lite lugnare när vi fick klartecken ffrån OKQ8 att stå på deras station och göra undersökning, å allt som behövdes var bara att åka dit å fråga.......skönt !


Annars så har veckan varit helt OK även om de har varit mycket att göra - Psykologiprovet lär väl inte gå till historien som ett av mina bästa prov. . . . . . . . . . . men men
Imorrn skola, jobb & uppvakta Angelica som fyller 19, en annan som typ precis fyllt 18 liksom
Sen till helgen så har jag inte en anning om vad som händer faktiskt ............ men nått ska man väl hitta


Tillbaka till vardagen ........

Ja, då va ens sista jullov över da ........... snyft
Har gått galet fort å de känns som om man inte har gjort någonting egentligen. Men i stora drag har jag jobbat, pluggar å träffat kompisar ! Dock så skulle jag väl så här dagen innan skolan börjar har insett att jag skulle har börjat plugga ännu tidigare, men men.
Igår, lördags så pluggade vi hemma hos Angelica å tror de eller ej men alla vi fick faktiskt riktigt mkt gjort plus att de va 100ggr roligare å plugga me andra än ensam. Resten av helgen har typ fortsatt på samma sätt, plugg - å då har jag ändå inte öppnat psykologiboken å där har vi prov tisdag men de e bara å bryta ihop å komma igen!

Sista terminen i gymnasiet ser jag framemot me lite hat-kärlek. Kommer troligen bli den roligaste tiden i mitt liv men samtidigt så vill jag inte lämna de trygga man har, veta hur varje dag ska se ut & ha något att gå till på dagarna. Vad ska man göra sen liksom?! Har ju inte en anning, men de är väl lösa sig !

Snart dags att gå å lägga sej så man inte ser helt död ut inför sista terminen i skolan !


GOTT NYTT ÅR !

GOTT NYTT ÅR !
Årets officiella nyårsbild !

08 - Nytt år med mya möjligheter

080101. . . . .  alltid kul att kunna reta övriga Sverige om att det är Stockholms år i år ! Speciellt alla  Stockholmsälskare!
Nytt år och nya möjligheter som sagt och troligen kommer den första delen av året bli den mest händelserika i mitt liv ...... Studenten, Studentskivor och det som skrämmer mej mest, VAD SKA MAN GÖRA SEN ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Troligen så kommer jag jobba kvar där jag har tillbringat min nyårsdag, Ica Nära Norrviken. Var galet trött när klockan ringde imorse kl 9.00, 5 1/2 timmes sömn är lite väl lite! Men man blev piggare för varje kund som kom in å såg ännu mer sliten ut än en själv !

Då ska vi se hur länge man kan leva upp till sina nyårslöften da. . . . . . . .  vad det är för något håller jag för mej själv ..

RSS 2.0