Är det värt de?!


Har typ inga läsare alls, ska jag fortsätta el inte - DE E FRÅGAN !

Long time no see

Jahapp, då var det fredag igen da  . . . 
Vad har hänt sen senast, typ ingenting. Förkylningen sitter fortfarande i och det är grymt jobbigt. Är kanske lite bättre, nu är det inte rinnsnuva länge  . . . . . vilket är skönt på sitt sätt.
I helgen så är det jobb igen som gäller, lördag 15-21 och söndag 8.30-17. Blir fjärde lördagen i rad nu som jag jobbar och jag ser med nöje fram emot helgen 7-8 mars då jag är helledig !

Hejhopp !

Inte 100

Hatar den här känslan som jag har just nu i kroppen.
Känner att jag inte är på topp och att jag har något skit i kroppen.
Kommer ju verkligen super lägligt eftersom jag jobbar 6 dagar den kommande veckan å 6 dagar veckan där efter.
Men får verkligen hoppas att det inte bli så mycket värre än hur de e nu.

Blir till att C-vitamin boosta å även ta några Ipren/Alvedon !


14 Februari


Är väl ingen som har kunnat missa vad det är för dag idag.
Vet faktiskt inte vad jag egentligen tycker om den här dagen, tycker att de är lite överskattad men samtidigt, vad gör de?
Som med alla "dagar" så är det handlarna som tjänar mest på de. Vi har sålt mycket mer blommar idag jämfört med vad vi gör en vanlig lördag men vilket i sin tur har gjort att många fler har fått en blomma vilket de kanske inte skulle få om de hade varit så att de varit en vanlig lördag.
Men ändå, den här dagen betyder nog allra mest för dom har någon att dela den med. 
                                                                                                                                      
Förövrigt så hoppade jag in och jobbade idag, 16-21.15, vilket är tredje lördagen irad som jag jobbar.
Men kommer jobba totalt 5 lördagar irad innan jag är ledig en hel lördag, så 2 veckor kvar !

Vad annars?!



Såg den här rubriken igår på Blocket/SvD och jag bara undrar - VAD KAN DE ANNARS VARA FÖR KROCK?!
Tror nog dom flesta stockholmare vet att man kör bil på Sveavägen.
Hej och tack !

I saw the sun . . . .

Grått Grått och åter Grått.
De e typ så som man kan sammanfatta den här helgen väder mässigt. Om gården var grå så var dagens väder lite bättre, dvs inte fullt lika mkt dis och gråhet. Men mitt på dagen idag, så tro de eller så kunde man verkligen se att de tokgråa molnen lättade lite !


 



Annars har de inte hänt så jätte mycket idag, var ut en sväng och lunchade med familjen men utöver de så har det varit en riktig inne dag !

Snart en vecka till enda

Lördag morgon, ska iväg och jobba om tre timmar och jobba ända till 21 ikväll, ett lagom roligt pass men det ger iallafall bra med pengar !
Har varit en riktigt skön vecka, tog nämligen semester i början av veckan så jag hade tre dagar ledigt vilket var helt underbart måste jag säga. Var så himla skönt att inte ha någon tid att passa och bara kunna göra de man kände för, visserligen gjorde jag typ samma saker som jag gör i vanliga fall men ändå var det något speciellt.

Med risk för att få alla emot mig så måste jag iallafall säga att jag tycker att det var bra att untredningen mot poliserna i Rosengård las ner. Okey, det dom säger är inte rätt men samtidigt förstår jag dom, deras frusration måste ta vägen någonstans. Men den bästa motiveringen är ändå;


- Det gick inte att koppla ihop uttalandena med något tjänstefel. Jag tittade också på om det kunde vara hets mot folkgrupp, men eftersom det inte var några andra i bilen som hörde dem var det inte tillräckligt, säger Kristian Augustsson till dn.se.

Illa, inser man nu . . . . . .

Säger bara HERRE GUD !
Brorsan har matteprov i morgon i MatteB och det är några uppgifter han inte förstår.
Han frågade mig om hjälp och jag insåg bara att jag kommer inte ihåg ett någe från den kursen, helt sjukt asså.
Man inser liksom att man inte har en anning om vad de står eller hur man räknar ut de. Visserligen var det typ 2 år sedan jag läste den kursen och visserligen fattade jag ingenting då så jag borde inte heller fatta något nu vilket jag inte gjorde !

Men men, nu är självförtroendet på botten vad gäller matte iallafall !

Annorlunda måndag

Jahapp, då var de måndag igen.  En måndag som inte varit så lika så många andra. Har hur som helst varit ledig idag - har tagit ut 2 semesterdagar idag och på onsdag. Anledningen till varför jag tog ledigt är en långt storry. Men sen jag opererades för min hjärntumör så har levern inte velat vara med. Så tanken var att jag idag skulle genom gå olika förberedelser för att imorgon ha gjort ett leverprov men när vi hade varit på KS Huddinge från 9 till ca 15 så ville dom göra ett sista prov av något slag och sen pratade dom med varandra ganska länge så beslutades de att jag inte ska göra något prov utan att jag får fram till sommaren på mig att förbättra mina värden ännu mer. Så nu blir de hårdkörning på ALLVAR !


RSS 2.0