Long time no see - lite funderingar

  • Ja, då var det för ett inlägg igen.
    Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är för att de händer typ ingenting i mitt liv. Dagarna ser lika dana ut, den ena efter den andra. Vill göra något annat men problemet är att jag inte vet vad . . . . . .
    På ett sätt är det skönt att veta hur dagarna ser ut och så men ändå, känner att jag kanske borde göra något ett tag men just VAD är det stora frågan.
  • Har insett en sak men mig själv, sen jag började jobba och skolan slutade så har liksom den där "energin" som jag hade försvunnit. Kan inte riktigt säga vad det är men känner att det är något som saknas, har liksom inte samma go, power som förut. Att det skulle vara en höst deprition har jag svårt att tro eftersom den har liksom suttit i ett bra tag. Får se vad gör åt saken men något ska jag göra !
  • Var och såg NT-showen igår med Jenny och Simon. Showen var helt klart bättre än förra året men den kommer aldrig att bli som den en gång var, vilket är synd men förstårligt. Hur som gjorde dom de grymt !
  • Har funderat över ifall jag ska ta å göra högskoleprovet nu till våren, känns som om det vore en bra idé att iallafall testa en gång. Tror inte jag kommer bli gladare av de men ändå !

1 månad kvar & snart lön !

Jaha, då var det bara en månad kvar tills julafton da, shit snacka om att tiden går fort !
En annan sak som är helt underbar är att det är lön imorgon ! =)
Dock ska jag göra av med ganska mycket redan imorgon.
Tänkte nämligen börja handla julklappar då jag inser att det in finns så mycket tid till de senare !
Imorgon kommer pengarna läggas på:

3.300 kr på bensin och hyra

1.000 kr på julklappar - att börja med iallafall :P

300 kr på vinterskor

Funderar på att sticka ut på någon resa till våren, men vet inte vart. Vet inte heller vem eller vilka jag skulle kunna åka med ! Får se vart de slutar =)


Hej mitt vinterland nu är du här . . . . .


Så här såg de ut när jag vaknade imorse

Nu är det definitivt vinter

Nu snöar det och nu snackar jag verkligen snö -  ingen blöt snö !
Visserligen är jag ingen snöfantst men det blir en helt annan stämmning ute när snö har fallit/faller  !
Dock så är isen fortfarande kvar under snön vilket kommer göra att de lär vara snorhalt ute imorgon.

Halka långsamt !

De suger - julafton ingen röd dag =(

Ska jobba julafton i år för första gången.
Visste ju redan att julafton inte är någon röd dag vilket gör att den "bara" räknas som en vanlig lördag om man ser OB mässigt. De innebär att jag bara kommer ha 100% OB från kl 12 och fram tills kl 15 då vi stänger. Ungefär som om timmarna fram tills klockan 12 inte är lika mycket julafton som efter då eller?!
Grymt  dåligt hur som helst men nu ska jag sova !
Jobba imorrn från 8-15

Design om

Skulle vilja ha ny design på bloggen men måste ärligt erkänna att jag fattar inte hur man gör :(
Lyckas byta typsnitt på texten men sen tar de stopp!

HJÄLP !

Lasse Kronér


Måste säga att han kommer nog bli en av dom bästa julvärdarna som har varit hittills. Jag tycker nämligen att han verkar vara en varm och väldigt jord nära människa som har båda fötterna på jorden. Vilket gör att han känns som vilken person som helst, hade lika gärna kunnat varit du eller jag som ska sitta där på julafton !
Varför inte ta Lasse Kronér som julvärd varje jul istället för att byta och hålla på ?!

Nu är vintern här

Nu är vintern här på riktigt. Nu har de snöat/snöregnat under eftermiddag och kvällen och nu finns det faktiskt ett litet tunt lager av snö på marken och nu stannar den kvar även på asfalten. Tror kanske inte den stannar jätte länge innan den smälter bort men vet ju aldrig.

Har hur som helst varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt. Var och tränade imorse trots att förskylningen fortfarande sitter i men den har blivit lite bättre =)
Jag vet att man inte ska träna när man är vissen men träningen idag gjorde snuvan bättre. Var och tvättade bilen efter träningen och som alltid så är en ny tvättad bil alltid lika fin. Dock känns det riktigt värdelöst nu när de har snöat ute och att det med stor sannorlikhet är slask ute imorgon !
Var en sväng till Kista också och gick å kollade lite. Har redan börjat fundera över vad jag ska köpa för julklappar till folk även om det är ett bra tag kvar !


Dagens resultat !

Tisdag

Börjar jobba kl 16 och frågan är då vad man ska hitta på fram tills dess ?!
Ute är det ett riktigt skit väder. Blåser som bara den och regnar/snöar vilket gör att de är sådär lagom lockande att gå utanför dörren. Dock så har jag hunnit fått något gjort idag iallafall, har bytt till vinterdäck på bilen ! Blev riktigt bra med dom nya fälgarna ! Dock så känns det lite jobbigt att köra med dom på bar asfalt även om de har börjat bli halt, främst på morgonen

Kanske inte världens bästa bild men ändå !

En fika med insikt

Har varit en bra dag idag !
Varit och köpt en ny jacka som jag är grymt nöjd med =)  Bild kommer läggas upp någon annan dag !

Var och fikade med Jenny idag, var ett bra tag sen vi sågs senast så nu var det på tiden !
Blev en sväng till Stinsen och en fika där. Vi pratade mycket framtid med allt vad de innebär och vi/jag kom fram till en sak:

 JAG SKA STARTA EGET FÖRETAG ! ! ! !


När vi pratade om framtiden och vad man vill göra och utbilda sig till och det var då jag insåg att de jag vill mest av allt är att starta ett eget företag ! Att få driva ett företag som jag själv byggt upp och sen behöver det inte varit någon helt ny unik grej utan det fungerar lika bra med att ta över en redan befintlig affärsidé !

Och inte heller blev det några däck bytta idag utan imorgon gäller de att halka långsamt till jobbet !

Har ni några idéer på affärsidéer så shot !


Crap också

Snöblandatregn ute nu och gissa om jag har vinterdäcken på?! - NOPE


Fredag kväll

Jaha, då var det fredag igen ! Alltid lika skönt med fredag trots att jag ska jobba imorgon, höjdar passet från kl 12-21.15. Visst, det är grymma pengar men ändå, börjar liksom tröttna lite på att inte få vara ledig på lördagarna och det är ett bra tag kvars tills det sker - närmare bestämt 4 veckor !
Kan komma på x antal roligare saker att göra en fredakväll än vad jag har gjort ikväll - har nämligen städat rummet. Borde har gjort det för någon vecka sedan men har inte haft lust men imorgon så kommer en vännina till mamma och ska tydligen bo i mitt rum så där är den faktiska orsaken till att jag städa !

DAGENS TIPS: Gå in på den här sidan; http://www.djuxe.com/ och om du registrerar dig där så kan du tanka hem musik gratis ! (Finns en även en grupp på FC med de namnet)

Nöjd !

Känner mig riktigt nöjd.
Var på Jysk nu på morgonen när dom öppnade vid Stinsen och tänkte passa på att köpa badlakan. Visste att dom skulle ha riktigt bra priser öppningsdagen och det hade dom !
Köpte 2 stycken badlakan som är grymt stora, 70x140 tror jag dom och dagen till ära kostade som endast 59,90 st. Ordinarie pris var 120 kr/st och för den som är skillad så inser man att jag köpte 2 stycken till samma pris som vad en egentligen kostar ! KÄNNER MIG NÖJD =)

Skit intressant inlägg I know men var bara tvungen !

Hur kan de vara så svårt ?!

Har varit ledig idag, vilket var grymt skönt. Var och tränade imorse, var där strax innan 8 tränade i ca en timme, riktigt skönt och nu känns benen som spagetti -  kan knappt gå i en trappa !
Var en sväng till IKEA idag och kollade. Var inte så jätte mycket folk men de beror troligtvis på att jag var där bara några minuter efter att de hade öppnat. Är lite sugen på att köpa lysdioder att sätta bakom tvn eller i trappstegen ner till mitt rum men som alltid är det pengarna som tryter, är det verkligen värt 400 kr ?! ..NJA

Fixade lite med min bil på eftermiddag och bytte dimljus bak och precis när jag hade bytt det så upptäckte jag att lampan till regskyltsbelysningen också hade gått söndag så då var det bara att åka ner till OKQ8 igen och köpa nya lampor. Passde även på att byta torkablad på familjens bil eftersom det var den jag körde. Och nu till vad hela inlägget egentligen skulle handla om; HUR KAN DET VARA SÅ J***LA SVÅRT ATT BYTA TORKARBLAD?! Tog mig säkert 10 minuter att byta 2 st torkare fram på bilen och jag skojar inte, det är skitsvårt. Att bara få loss dom som sitter på är ju nästan en ren omöjlighet och sen när man ska få på dom nya så var man ju givetvis inte så smart så man kollade hur dom andra satt. Men efter mycket om och men så lyckades jag byta båda två och annars vore väl skamm, jag menar men är ju kille och sånt måste man väl klara =)

Dagens visdom: Parkera inte mitt i en vattenpöl om du har foppatofflor på dig !


Tankar en söndagskväll !

Ja, då var ännu en vecka till enda. En vecka som har gått i jobbandets tecken, vilket har varit helt OKEY !
Jobbade hela helgen, lördag 13-21 och idag 8.30 17. Var ganska så mycket folk och jag kan säga att vi har varit räddningen för ganska så många som inte hade koll på att det var FARS DAG idag.  Min käre far befinner sig just nu i Seoul, Sydkorea så om honom är det inge synd men vi får "fira" honom när han kommer hem sen, blev bara ett mail idag ! Mesta kända kunden i helgen som var in och handlade var Lnda Skugge vilket inte är jätte ovanligt utan hon brukar vara inne med jämna mellanrum !

En annan sak är att jag inte kan förstå hur man som tjej som kan bli sur över att få visa leg. Här om dagen kom det in en tjej som var 25-30 års åldern men hon såg yngre ut. När hon kom till kassan så skulle hon köpa cigaretter och jag bad om att få se leg. Det visade sig då att hon inte hade något leg med sig och säger då:
- Ja men herre gud, de ser du väl att jag är över 18?!
Jag svara då:
-  JA, det gör jag. Men frågan är inte om du är över 18 utan om du är under 30 !
Efter lite muttrande och så så gav hon sig och gick, troligen till andra sidan torget och köpte sina cigg.
De folk inte fattar är att det är jag personligen som åker dit om jag säljer till någon under 18 år och om vi inte kollar leg när dom gör kontroller så drabbas butiken, kanske inte direkt men i långa loppet.
Kontrollanterna som kommer från ICA och Sollentuna Kommun är alltid över 18 men under 30 och vi måste legga dom också, någon gång gjorde vi inte det vilket inte är positivt!
VISA LEG OCH OM NÅGON FRÅGAR DIG OM LEG SÅ SE DET SOM EN KOMPLIMANG !

Fredag

Halloj !
Idag så har det varit en bra dag !
Var inte så jätte mycket att plocka på jobbet eftersom vi hann plocka så pass mycket av leveransen redan i går vilket var otroligt skönt, synd bara att det inte är så varje vecka!


Var iallafall på tv inspelningen idag av Parlamentet och det var ännu bättre live måste jag säga ! Den totala tiden som vi spelade in var 1h30min varav dom kommer klippa ner till knappa 30 minuter, det är inte klokt så mycket bra som försvinner :o
Dom som medverkade var:
                       
                         RÖDA LAGET                                          BLÅA LAGET
Enligt mig och min humor så var det väl kanske inte dom allra främsta som var med men det gjorde absolut ingenting, för det var grymt ändå! Det var riktigt bra och det var defenitivt inte sista gången som jag var på inspelning av just Parlamentet !

Hoppsan sa !

Satt precis och kollade i min kalender och insåg att jag bara har 5 hellediga dagar under hela november !
Trodde liksom att det skulle vara lite mer än så, men ändå - det är synd att klaga när det finns människor som har det värre, Annika tillexempel jobbar varje dag föruom en under hela november och dessutom jobbar hon bra mycket längre pass än vad jag gör. Dock har jag ju halva torsdagarna lediga, börjar ju inte förän kl 14 på torsdagar vilket är väldigt skönt !
Men veta att man jobbar 5 lördagar i rad ger visserligen bra pengar men är inte de roligaste direkt !

Är det bara jag ?!

Var och lunchade med en kompis ute på Arlanda idag och mötte även upp min käre far som arbetar där ute. De visade sig att dom hade utföräljning på parfymer, kläder och andra diverse saker från Taxfree butikerna, dock ej alkohol. Eftersom min pappa arbetar där så fick vi gå in och kolla. När man har ett helt rumm fyllt med massa olika saker så och man ser rea skyltarna hänger ovanför borden så bränner pengarna i fickan iallafall på mig. Och även om det inte direkt var något jag skulle köpa så var det som jag kände mig tvingad att köpa bara för att det var så billigt. Hade säkert kunnat köpt julklappar redan nu till flera stycken men känner att det är lite för tidigt ännu. Men när vi gick där ifrån så kände jag mig nästan lite besviken över att jag inte köpte någonting, det var ju så billigt.

Slutsats: Är det bara jag som känner att man måste handla bara för att det är så billigt ?! ¨
(Exempelvis; Ngn parfym kostade 150:-, ordinarie pris 500:-)

En rolig start på veckan & en grym avslutning

Jahapp, då var det ny vecka igen. Ska tillbringa 6 dagar nere på jobbet och jobba från onsdag-tisdag utan att vara ledig. De funkar och förhoppningsvis så blir det lagom mycket att göra under dagarna. På jobbet idag så blev jag grymt glad när jag konstaterade att Sanna som jobbade igår kväll hade hunnit plocka 3 burar av leveransen, vilket gjorde att jag endast hade 4 burar & en pall dricka att plocka !

Hur som helst så hade jag ställt mobilen på 06.30 för att hinna fixa lite saker innan jag skulle åka till jobbet, börjar 8 på måndag ! Vaknar med ett ryck och vänder mig mot klockradion som visar 07.38, jag hinner då tänkta i en åttondessekund att" Undrar om det är söndag idag" men inser lika snabbt att det är måndag och att jag börjar jobba om 22 minuter. Så de blev bara att slänga sig upp och fräscha till sig lite, borsta tänderna & fixa håret innan jag drog på mig jobbarkläderna.
Egentligen är det ingen big deal, jag hann ner till jobbet med 2 minuters marginal. Men ändå, när man har tänkt att göra på ett visst sätt och så blir det inte så känns allt lite surt.

Festen hos Alex var grymt roligt & trevlig i lördags !
Var otroligt mycket folk och alla gamla & kära vänner var där !  Hemmafester is the SHIT asså, det är svårt att slå, så är det bara ! Man lever på sånt här länge !

RSS 2.0